22

Poprzedni
Dodał/a: kajss kajss, 06 Grudnia 2018 o 23:19
Następny

Joanna Brodzik zdradza przepis na piernik

Joanna Brodzik zdradza przepis na piernik

Myślicie, że sama dodaje do nich więcej whisky?

Zgłoś 5 vs 27

Komentarze (5)

Komentarz musi składać się z przynajmniej 3 znaków
avatar goscia
avatar goscia
gość ‧ [07.12.18, 07:31] Zgłoś

A to coś złego jakby dodała więcej whisky? I już sugerujecie w pytaniu, że coś z nią jest nie tak

Odpowiedz |
Udostępnij
5 |
avatar goscia
gość ‧ [06.12.18, 23:39] Zgłoś

Najlepszy na świecie jest piernik staropolski, długodojrzewający (surowe ciasto leżakuje sobie w chłodzie ok. 6 tygodni, na kilka dni przed Wigilią piecze się blaty, przekłada czym kto chce i gotowe). Serio, przetestowałam już wiele przepisów na piernik, ale ten wygrywa we wszystkich konkurencjach :)

Odpowiedz |
Udostępnij
4 |
avatar goscia
gość ‧ [07.12.18, 07:31] Zgłoś

A to coś złego jakby dodała więcej whisky? I już sugerujecie w pytaniu, że coś z nią jest nie tak

Odpowiedz |
Udostępnij
5 |
avatar goscia
gość ‧ [08.12.18, 12:16] Zgłoś

gość
A to coś złego jakby dodała więcej whisky? I już sugerujecie w pytaniu, że coś z nią jest nie tak
może dlatego, że napisała WISKEY?

Odpowiedz |
Udostępnij
2 |
avatar goscia
gosc ‧ [11.12.18, 22:38] Zgłoś

gość
Najlepszy na świecie jest piernik staropolski, długodojrzewający (surowe ciasto leżakuje sobie w chłodzie ok. 6 tygodni, na kilka dni przed Wigilią piecze się blaty, przekłada czym kto chce i gotowe). Serio, przetestowałam już wiele przepisów na piernik, ale ten wygrywa we wszystkich konkurencjach :)
dzięki za info o pierniku długo dojrzewającym

Odpowiedz |
Udostępnij
0 |
avatar goscia
gość ‧ [14.12.18, 10:17] Zgłoś

Ja bym dodała- a co mi tam :) :D

Odpowiedz |
Udostępnij
0 |