95

Poprzedni
Dodał/a: iiingvar iiingvar, 14 Sierpnia 2018 o 10:28
Następny

Magda Gessler pozuje na tle panoramy Chicago

Magda Gessler pozuje na tle panoramy Chicago

Gwieździe na zdjęciu towarzyszą "mąż" i partner biznesowy. Szczęściara z niej?

Zgłoś 11 vs 106

Komentarze (7)

Komentarz musi składać się z przynajmniej 3 znaków
avatar goscia
avatar goscia
Ciekawasprawa ‧ [14.08.18, 15:20] Zgłoś

Raptem trójka ludzi, a całą panoramę zasłonili.

Odpowiedz |
Udostępnij
6 |
avatar goscia
gość ‧ [14.08.18, 11:00] Zgłoś

Pamietajcie,jesli prowadzicie restauracje,to codziennie musicie kupować świeże produkty i to najwyzszej klasy,najdroższe. Jesli nie zejda to sa do wyrzucenia bo mrozic nie woln! Wszyscy powinni miec stale umowy i duzo zarabiać. Własciciel powinien ciagle kupowac nowe gary,najlepiej co miesiąc. A dania w karcie powinny kosztowac 5 lub 10 złotych. Oto recepta pani Madzi ;-)

Odpowiedz |
Udostępnij
3 |
avatar goscia
gość ‧ [14.08.18, 11:08] Zgłoś

gość
Pamietajcie,jesli prowadzicie restauracje,to codziennie musicie kupować świeże produkty i to najwyzszej klasy,najdroższe. Jesli nie zejda to sa do wyrzucenia bo mrozic nie woln! Wszyscy powinni miec stale umowy i duzo zarabiać. Własciciel powinien ciagle kupowac nowe gary,najlepiej co miesiąc. A dania w karcie powinny kosztowac 5 lub 10 złotych. Oto recepta pani Madzi ;-)
no i kazde danie powinno byc zrobione w 15 minut bo inaczej nalezy rzucic stolem lub wyrzucic zawartość dania na kelnera,wyzywajac od kretynów i idiotów!

Odpowiedz |
Udostępnij
4 |
avatar goscia
gość ‧ [14.08.18, 12:57] Zgłoś

gość
gość
Pamietajcie,jesli prowadzicie restauracje,to codziennie musicie kupować świeże produkty i to najwyzszej klasy,najdroższe. Jesli nie zejda to sa do wyrzucenia bo mrozic nie woln! Wszyscy powinni miec stale umowy i duzo zarabiać. Własciciel powinien ciagle kupowac nowe gary,najlepiej co miesiąc. A dania w karcie powinny kosztowac 5 lub 10 złotych. Oto recepta pani Madzi ;-)
no i kazde danie powinno byc zrobione w 15 minut bo inaczej nalezy rzucic stolem lub wyrzucic zawartość dania na kelnera,wyzywajac od kretynów i idiotów!
lepiej karmić ludzi gów*nem, co nie, Januszu biznesu? :P

Odpowiedz |
Udostępnij
3 |
avatar goscia
gość ‧ [14.08.18, 13:41] Zgłoś

Bylismy z koleżanka u niej w kanjpie na Starym Miescie. Tak z ciekawosci. Zamowilismy zupę,drugie danie,wino i deser. W sumie za dwie osoby zaplacilismy rachunek prawie 400 zlotych a wyszlysmy nienajedzone bo porcj***ardzo male. Nie polecam.

Odpowiedz |
Udostępnij
-1 |
avatar goscia
Ciekawasprawa ‧ [14.08.18, 15:20] Zgłoś

Raptem trójka ludzi, a całą panoramę zasłonili.

Odpowiedz |
Udostępnij
6 |
avatar goscia
gość ‧ [14.08.18, 20:44] Zgłoś

gość
gość
gość
Pamietajcie,jesli prowadzicie restauracje,to codziennie musicie kupować świeże produkty i to najwyzszej klasy,najdroższe. Jesli nie zejda to sa do wyrzucenia bo mrozic nie woln! Wszyscy powinni miec stale umowy i duzo zarabiać. Własciciel powinien ciagle kupowac nowe gary,najlepiej co miesiąc. A dania w karcie powinny kosztowac 5 lub 10 złotych. Oto recepta pani Madzi ;-)
no i kazde danie powinno byc zrobione w 15 minut bo inaczej nalezy rzucic stolem lub wyrzucic zawartość dania na kelnera,wyzywajac od kretynów i idiotów!
lepiej karmić ludzi gów*nem, co nie, Januszu biznesu? :P
dokładnie. co za janusze ! umowa to obowiązek twoj z****** pracodawco od 7 bolesesci, czyste gary i swieze produkty też. chciałbys kupic nowe auto ze zj*********i hamulcami ? pewnie nie ! a ja nie chce jesc go wna , tylko swieze danie zrobione przez kogos kto potrafi dosmazyc mieso, bo za to płace to raz a dwa ze co k ma byc ze sie robi np. tatara z dwa razy rozmrozonego mięsa, no ludzie przeciez to zabic kogos mozna. ! a ty chamie żryj sobie produkty po dacie smazone na czarnej patleni- na zdrowie.

Odpowiedz |
Udostępnij
3 |
avatar goscia
Jan ‧ [15.08.18, 10:20] Zgłoś

Sami zescoe geslerowa "ugotowali" to teraz ja jedzcie codziennie....

Odpowiedz |
Udostępnij
1 |